CAT
Tècnic de Comunicació de Natusfera.

Sóc un naturalista fascinat pel funcionament de la Natura i per com els ésser humans som capaços de comprendre-la, i m’entusiasma transmetre aquests coneixements a les persones, especialment a través d’audiovisuals.

També sóc Tècnic de Comunicació del CREAF i estudiant del Màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental (BSM-UPF), Biòleg Ambiental (UAB), Tècnic Superior en Gestió i Organització de Recursos Naturals i Paisatgístics (Institut Rubió i Tudurí) i soci i col·laborador de l'ICO (Institut Català d'Ornitologia).

Twitter: @NatusferaCitSci
Blog: natusferablog.creaf.cat
App Android & iOS

ESP
Técnico de Comunicación de Natusfera.

Soy un naturalista fascinado por el funcionamiento de la Naturaleza y por cómo los seres humanos somos capaces de comprenderla, y me entusiasma transmitir estos conocimientos a las personas, especialmente a través de audiovisuales.

También soy Técnico de Comunicación del CREAF i estudiante del Máster en Comunicación Científica, Médica i Ambiental (BSM-UPF), Biólogo Ambiental (UAB), Técnico Superior en Gestión i Organitzación de Recursos Naturales y Paisatgísticos (Instituto Rubió i Tudurí) y socio y colaborador del ICO (Instituto Catalán de Ornitología).

Logo-eee-15px

Algunas personas a las que pau_guzman sigue a

pau_guzman no está siguiendo a nadie

pau_guzman

alias Pau Guzmán